De dierenfase

moppie

20 maanden is ze nu en ze zit vol overgave in haar dierenfase. Miauwend loopt ze door het huis om vervolgens hinnikend en knorrend op je rug te klimmen. Als ze probeert te ruiken doet ze dit snuffend als een vrolijk konijntje en de ganse dag roept ze AAP! Elke vogel die voorbij vliegt, van mus tot meeuw zwaait ze gedag en ook de hondjes in de flat worden begroet. Een echte vis in een kom wil ze graag, om naar te kijken vanuit haar bed, dat inmiddels bevolkt wordt door een heuse berenfamilie. Alleen met vliegen heeft ze niks, die geeft ze liever een tik (mis, uiteraard) terwijl haar ogen fanatiek glinsteren. Och ja, de dieren, ze vindt ze prachtig.

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Mokums meisje schreef:

    🙂 Heerlijke leeftijd. Genieten moet je ervan, genieten met volle tuigen! (Maar dat doe je)

  2. Lotje schreef:

    Leuk! Mijn zoontje heeft ook insecten ontdekt deze zomer. Ook leuk!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.