Zoek je een tekening?

kleine uiltjes

Als je regelmatig mijn blog bezoekt, kan het je niet ontgaan zijn dat ik dol ben op tekenen. Zoveel zelfs, dat al wat ik maak, niet in totaal op dit blog past. Maar niet getreurd, op Pinterest kan dit wel! Sinds kort plaats ik daar dan ook alles wat ik maak, als een soort van portfolio. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan eens hier een kijkje.

Mocht je een keer interesse in een tekening op mijn blog hebben of zou je graag een tekening van mijn hand ontvangen, gewoon omdat je het leuk vindt of in het kader van een specifieke gebeurtenis, schroom dan niet en laat het mij weten. Ik deel tenslotte graag uit en ben snel te porren voor een leuk, creatief projectje. Mailen kan naar: fotootjevandaag @ gmail.com

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Lotje schreef:

    Je tekent echt heel leuk!

  2. epsiej schreef:

    ohh ik volg je bord! je tekent zo mooi!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.