Hoofd op hol

Big Draw-ing challenge dag 7, Thema Oud.
Big Draw-ing challenge dag 7, Thema Oud.

De tekening die ik vandaag heb gemaakt voor de Big Draw-ing Challenge is exemplarisch voor mijn huidige toestand. In mijn hoofd is het op het moment een beetje chaos. Werken aan een “echte” tekening lukt dan ook niet. Bij voorbaat vind ik in zo’n bui alles wat ik maak lelijk en niet goed genoeg, wat het ontspannende effect van het tekenen behoorlijk weghaalt. Och wat is het soms toch irritant om altijd die lat weer veel hoger te willen leggen dan je eigenlijk kunt springen. Om ervoor te zorgen dat ik nog een enigszins bevredigend gevoel kon overhouden aan het tekenen voor de Big draw-ing Challenge besloot ik dan ook geen mooie uitgewerkte tekening te maken, maar een oud stuk papier te pakken en deze tussen de bedrijven door vol te tekenen met oude mensen. Hierbij stelde ik mijzelf de regel dat ik per tekeningetje niet langer dan een minuut of 5 bezig mocht zijn en het gebruik van een gum ongeoorloofd was. Gewoon oude mensen krabbelen was het devies.Tussen de bedrijven door tekende ik zo 10 schetsjes rondom het thema oud. Het peutermeisje bleek gecharmeerd van het kussende stel en liet dat blijken door hen op het papier ook een kusje te geven. Dat maakt je dag dan toch weer helemaal goed.

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Marleen schreef:

    Ik vind het bijzonder dat je dan toch je zoiets moois weet neer te zetten en het vooral ook zo mooi weet te verwoorden!!

  2. epsiej schreef:

    wow in 5 minuten!! echt heel mooi!

  3. Mirthe schreef:

    Wauw jeetje! Ik kan me voorstellen dat het vervelend is als het niet lukt zoals je wil en niet voldoet aan je verwachtingen maar ik vind je tekeningen echt stuk voor stuk prachtig en treffend!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.