Handmade Autumn Swap deel 2, de opbrengst :-)

swap tante jannie
Kabouterherfst van Tante Jannie

Enkele weken terug schreef ik op dit blog over de Handmade Autumn Swap. Hierbij was het de bedoeling dat je een zelfgemaakt herfstpakket samenstelde en deze per post verstuurde naar je ruilpartner. Het toeval besliste dat ik mocht ruilen met Tante Jannie waar ik al enige tijd brieven mee schrijf. Nu maken we van die brieven beide ook al een kunstig werkje, maar zo uitgebreid als bij deze swap hadden we het nog niet aangepakt. Afgelopen week gingen onze beider pakketen op de post, en dit was het resultaat.

Van Tante Jannie kreeg ik een heus kabouterpakket. Kijk, dan heb je mij natuurlijk al direct gelukkig gemaakt 🙂 Zij maakte voor mij een vrolijk tasje, een mooi schrijfschrift en een vrolijk notitieboekje. Daarnaast was er gedacht aan de kou die gaat komen, voortaan worden mijn handen opgewarmd door een hert. Tot slot ontving ik in het kader van “doe eens iets heeeeeeeeel anders” een heus borduurpakket. Bijgeleverd waren patroontjes van een paddestoel en een eekhoorn, maar eigenwijs als ik ben, heb ik voor mijn allereerst borduursel gekozen voor een geheel eigen ontwerp. Ik ben begonnen met het borduren van een mini-versie van de giraf die ik onlangs tekende. Het is de bedoeling om dit borduursel te gebruiken op een klein stoeltje voor het peutermeisje.

Zelf heb ik natuurlijk ook het een en ander gemaakt voor deze swap. Voor Tante Jannie maakte ik een paddenstoelen pakket. Aangezien zij haar eigen postkamer heeft, tekende ik voor haar een setje postpapier. Hierin zat briefpapier, enveloppen, kleine kaartjes, adresstickers en labels, allen voorzien van heel veel paddestoelen. Ook versierde ik twee kleine schaaltjes en stuurde ik wat thee. Na het versturen bedacht ik mij dat ik eigenlijk niet echt foto’s had gemaakt van wat ik had gecreëerd, maar wie weet valt het een en ander binnenkort te bekijken op het blog van Tante Jannie. Van de deksel en een stukje van het papier maakte ik wel een foto, dan hebben jullie toch een beetje een indruk wat ik voor haar heb gemaakt. Ik heb er van genoten, volgend jaar weer!

(Update: Inmiddels schreef Tante Jannie ook een leuk verslag over deze swap, dus wil je zien wat ik maakte en lezen hoe postbode Arie bijna het pakket verscheurde, lees dan hier.)

swap ik
Paddenstoelenherfst

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sylvia schreef:

  Wauw zeg, wat zijn jullie toch allebei ontzettend creatief !

 2. Crealice schreef:

  Heel erg leuk wat je gekregen hebt en ook wat je gemaakt hebt (bekeek ik al bij tante Jannie).

 3. Postfabriek schreef:

  Leuk om met iemand te ruilen die je al (een beetje) kent en zo echt iets naar ieders smaak kan maken. Ik vind vooral de bakjes die je hebt versierd erg leuk! Mag ik vragen waar je die hebt gekocht?
  Liefs, Ruchama

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.