Spiegel

Big Draw-ing challenge, dag 11, In de spiegel.
Big Draw-ing challenge, dag 11, In de spiegel.

De spiegel.

Elke ochtend kijk ik in de spiegel en zie een stukje van mijzelf. Mijn hoofd, mijn haren, mijn ogen en mijn lijf. Soms ben ik tevreden, soms ook niet. In het water van de plassen zie ik mijn spiegeling rimpelen en zelfs in de glans van een zeepbel kom ik voorbij. Het glimmende vlak daar boven de wasbak laat zien wie ik van buiten ben, maar mijn ogen vertellen vaak veel meer. Een dof stuk papier toveren mijn handen om tot een verhaal, een beeld. Tot een spiegel van wat er in mij leeft.

8 reacties Voeg uw reactie toe

  1. De Verdubbeldame schreef:

    Wat is die mooi geworden!

    1. fotootjevandaag schreef:

      Ha Verdubbeldame, dank je wel 🙂

  2. Marleen schreef:

    pracht verwoord… prachtig getekend…

      1. Petra de Haas schreef:

        Wat mooi verwoord en een ontroerend mooie tekening! X

  3. Jane schreef:

    Heel erg mooi. Kijk maar met zachte ogen naar je spiegelbeeld.

    1. fotootjevandaag schreef:

      Dat ga ik proberen Jane. 🙂

  4. tanteteetje schreef:

    Wauw! Die is mooi! Je post is aangekomen gisteren, dank je wel, heel erg leuk!!!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.