december in het raam

waterraam

Waar koud en warm elkaar ontmoeten druipt het water naar beneden. De druppels vervormen de wereld, er ligt een laagje tussen hier en daar. Nog even en de eerste ijspegeltjes zullen de vensterbank weer gaan bewonen. Koning winter maakt zich klaar. In huis stof ik het kerstdorp af, lijm de voetjes van een gebroken schaatser vast en knip wat kerstballen uit papier. Nog wat kaarsjes en een boom, nog een krans misschien. De warme weemoed van december vult het huis en hoofd.

kerstballen

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.