zoekplaat in zwart-wit

zoekplaat zwart witIn het kader van: “doe eens iets anders” bedacht ik gisteren om een echte zoekplaat te tekenen. Wat uurtjes priegelen later is dit de eerste tekening, nu nog in zwart-wit. Zoals het gaat bedacht ik al halverwege de tekening dat ik het eigenlijk helemaal anders (Lees: vooral veel netter getekend) had willen doen, maar toch ben ik voor een eerste poging best tevreden. Het smaakt in elk geval naar meer, ik krijg helemaal zin in het maken van een meer thematische zoekplaat. Maar dat mag pas als deze helemaal is ingekleurd. In elk geval ga ik de plaat zometeen is uit testen op ons meisje, eens kijken wat zij er van vindt. Zou ze zichzelf en haar speelgoed herkennen? Ik ben benieuwd!

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Carin schreef:

    Wauw! Wat is ie leuk! Ik zie een visioen van een serie en een boekje met de helft wel en de andere helft niet ingekleurde platen (om lekker zelf te kleuren) hahaha. Ik koop hem gelijk want little mister Moose is hélemaal into zoekboeken…!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.