Roos

image

Op 2e kerstdag had ik wat uurtjes tijd voor mijzelf. Met een kop koffie, een koekje en een pen kroop ik op de bank om even te tekenen. Voor mijzelf is tekenen een soort meditatie. Het brengt mijn hoofd tot rust en schept ruimte voor nieuwe gedachtes. Ik tekende een roos terwijl ik wat mijmerde over het afgelopen jaar. Een jaar vol lessen aan mijzelf, vol kleine zaadjes die zijn geplant. Met het tekenen van de blaadjes van de roos geef ik al die zaailingen in mijn hoofd een plek. In de hoop dat deze in 2014 mogen groeien tot een fijn bloemenpad.

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Mokums meisje schreef:

    Een roos met een missie dus. Ik wens je ‘m zonder doornen!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.