1 januari, #vlaggetjevandedag

image

Een nieuw jaar, de beste wensen voor jullie allemaal! Terwijl ik bijkom van alle feestelijkheden start ik met een nieuw dagelijks project. Het afgelopen jaar schreef ik voor elke dag een kaartje, dit jaar teken ik een vlaggetje per dag. Op elk vlaggetje probeer ik een moment van die dag te vangen. Elke maand maak ik van die vlaggetjes een slinger. Zo heb ik aan het einde van het jaar 12 slingers die als een beeldverhaal het jaar weergeven. Op mijn blog zal ik af en toe de vlaggetjes tonen, op instagram plaats ik steeds het vlaggetje van de dag ( @fotootjevandaag #vlaggetjevandedag).

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Syl schreef:

    Wauwie wat een leuk idee, nou dat zal vast geweldige slingers opleveren. Instagram heb ik niet maar dan zie ik zo af en toe wel een vlaggetje hier voorbij komen. Succes!

  2. Tanja Hermans schreef:

    Mooi, dat is een goed begin van het nieuwe jaar! De beste wensen.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.