vakantie

takken

Gisteren kwamen wij thuis van een weekje uitwaaien tussen bos en heide. Mijn schoonouders hebben sinds kort een klein vakantiehuisje op de Veluwe en de jaarwisseling leek ons een ideaal moment om samen met hen de vakantiecapaciteiten eens uit te testen. Het was fijn om even omringd te zijn met natuur. Niet de hectiek van de stad maar de traagheid van het dorp bepaalde het ritme van de dag. Er werden rondjes gereden door de natuur, we maakten een fietstocht naar een speeltuin met schommel en bakten schalen vol met oliebollen en appelflappen.

Het gevoel van weg zijn werd versterkt door de afwezigheid van internet, uitzending gemist (lees Sesamstraat op bestelling) en het slapen in een stapelbed. Vooral de laatste twee zorgde ondanks alle pret bij het peutermeisje voor een beetje heimwee. Ze miste Pino, Ieniemienie en haar eigen kamertje. Gelukkig maakte het elke dag oma om je heen hebben dat weer ruimschoots goed.

Nu we weer thuis zijn begint ook weer het “echte” leven. Ik zie er eerlijk gezegd een beetje tegenop en moet weer wennen aan al wat moet. Ja laat dat gevoel van vakantie nog maar een tijdje aan mij kleven.meisje_met_kat

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. My cup of latte schreef:

  Heerlijk zeg om middenin de natuur te zijn tijdens je vakantie!! En ik herken het tegenopzien wel, hoewel het ook altijd weer snel went, kriebelt het vakantiegevoel om te blijven. Desondanks wens ik je toch veel plezier maar ook succes toe deze eerste week na de vakantie!!

 2. Mokums meisje schreef:

  Wat een schattige tekening!

 3. VillaBalkonia schreef:

  Ik ben juist erg blij met het normale ritme! En niets moet, alles mag!!
  Hoop dat je een beetje wennen kunt!

 4. Carin schreef:

  Wat herkenbaar! Ik schreef er ook al over en lees nu jouw post, grappig.

  1. fotootjevandaag schreef:

   haha, ja ik had het gezien!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.