Zoekplaat voor het meiske

zoekplaatZo, mijn allereerste zoekplaat is af. Al een tijdje leek het mij leuk om eens zo’n plaat te maken, speciaal voor ons meiske uiteraard (Ze staat er zelf ook op). Vanavond geef ik de tekening aan haar voor op haar kamertje, eens kijken wat ze allemaal ontdekt. Het maken naar de tekening smaakt naar meer, wellicht ga ik er eentje maken van Den Haag. En dan pak ik het net wat anders aan. Met een betere pen en niet meer inkleuren met potlood maar met verf, zodat het allemaal wat strakker, netter en mooier wordt.

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Syl schreef:

    Leuk zeg, en er staat heeeeeeeeeeeeeeeeel veel op om naar te kijken.
    Ik stel me zo voor dat je geen boekje meer hoeft voor te lezen maar dat je samen met je mopje die tekening gaat bekijken.

  2. Carin schreef:

    Wat is ie mooooooi geworden! (Wel een enge aap hoor! ;-))

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.