Traagland

image

Mijn drukke lijf haalt adem in de polder. Waar in de stad mijn hoofd blijft tollen, daalt hier een vermoeide leegte neer. Vanaf het bankje bij de glijbaan zie ik een drassig landje met een paard. In de verte geen dertien hijskranen, geen tramgetingel en de drilboor van de buren heeft hier vrij. Hier in dit traagland geeft de stilte ruimte om te luisteren naar mijn eigen stem. Ik gaap, ben moe en mag dat lekker zijn!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Carin schreef:

    Ja stilte = Fijn! Wij waren een paar dagen in het bos: zo donker, zo stil, heerlijk…

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.