De jarige Paashaas Give Away

jarige paashaas give away

Onlangs kondigde ik het al aan, het is tijd om de lente te vieren. Ik hou van de lente, de bloemen en de eerste maaltijden buiten in de zon. Van de kleuren die langzaam aan het winters bruin en grijs verdrijven. Van de vogeltjes die weer fluiten en van het zoeken naar eieren met pasen. Bovendien ben ik in de lente jarig en dit jaar voelt dat als dubbel feest omdat ik dit jaar op eerste paasdag mag verjaren. En wie jarig is trakteert, dus bij deze nodig ik je uit om deel te nemen aan de “Jarige Paashaas Give Away”. 

De prijs ademt lente, ruikt naar chocolade en geeft je kopje thee wat extra glans. De winnaar krijgt namelijk een handbeschilderd klaprozen theeservies voor 2 personen, (Denk aan theepotje, 2 kopjes, 2 schoteltjes en 2 kleine schaaltjes voor het koekje bij je thee), paaseitjes en een kleine lente verrassing.  

Meedoen is heel gemakkelijk, laat gewoon een (vrolijke) reactie achter op dit bericht en je doe mee. Volg je mij daarnaast en/of maak je op je eigen blog reclame voor deze give away dan doe je dubbel mee.

Op 1e Paasdag trek ik een lootje en maak ik bekend wie de winnaar is.

* Update: deze give away is vervroegd gesloten, lees hier het hoe en waarom.

klaproosvaasje
Om alvast een idee te krijgen, het theeservies zal ik op vergelijkbare wijze beschilderen als ik bij dit vaasje heb gedaan.

35 reacties Voeg uw reactie toe

 1. epsiej schreef:

  oh wow dat is super mooi! Het duurt nog even voor je jarig bent, maar alvast gefeliciteerd!
  Ik wil graag een gokje wagen, ik twijfel nog of het dan voor mezelf is, of voor mijn moeder die het misschien nog wel mooier vindt dan ik! Ik volg je via Bloglovin.

 2. wolferien schreef:

  wow! IK word al helemaal vrolijk van je prachtige tekeningen die ik telkens op je blog voorbij zie komen. Een theeservies om iedere dag van te genieten zou helemaal geweldig zijn! wat knap ook dat jij dat kunt! ik ga zitten duimen tot 1e paasdag 😉 (volgen deed ik al.. reclame ga ik zeker maken!)

 3. eleonora schreef:

  Leuk,heb ik ook altijd willen doen een servies beschilderen,het is er nog niet van gekomen!

 4. IlonaH schreef:

  Ik doe graag mee! Wat een super idee en wat een mooie beschilderingen!

 5. Sheena schreef:

  Oh ik doe mee! 🙂

 6. Carin schreef:

  Wat leuk bedacht! Ik ben dol op poppys!

 7. Mirjam schreef:

  Wauw! Mooi gedaan, zeg… Ik reageer anders nooit op de blog (schande!), en dan vind ik het niet netjes om nu dan voor je give away te gaan. Maar….. mag ik je iets anders vragen? Weet je nog dat je voor mij een Mirjam Down Under tekening hebt gemaakt? Die is wel op je blog verschenen, maar die heb ik nooit in m’n brievenbus gekregen. En ik vond en vind ‘m zo gaaf! Wil je die alsnog opsturen? zou ik heel leuk vinden! Thanks!

 8. Evy Van Eynde schreef:

  Ik doe mee! Word helemaal paasvrolijk van je tekeningen!

 9. Marleen schreef:

  Ik zou wel gek zijn als ik hier niet op reageerde!!! Ziet er prachtig uit… al die tekeningen van je! Klaprozen zijn mijn favoriet, staat voor mij gelijk aan vakantie (en ijs!… ik word hier vrolijk van!)

 10. Marleen schreef:

  Dit is op Snailmail en zo… herblogden reageerde:
  Wat weer een prachtige actie, maar vooral… wat is dit een heerlijke blog.. met fotootjes en verhaaltjes… Dank je wel Fotootje Vandaag!

 11. pionikko schreef:

  dat is wel een heel bijzonder cadeau ! ik vind Pasen ook het leukste feest van het jaar omdat het zo fris en groen is, het geeft echt het gevoel van ‘opnieuw beginnen’. Gefeliciteerd alvast met je verjaardag en voor de winnaar: geniet ervan.

 12. Julienne Van Criekinge schreef:

  dat zal heel mooi zijn wauw

 13. isabelpeters schreef:

  jouw klaprozen stralen één en al lente uit! ik doe graag mee met de winactie! 🙂

 14. Piggie schreef:

  Ik krijg er zowaar lentekriebels van! Zo fris en fleurig!

 15. Warrens Dimitri schreef:

  Goedemorgen, iedereen ik wens iedereen vandaag weer een stralende zonnige en vooral gelukkige dag toe !

 16. poppemie schreef:

  dit servies zou super leuk staan bij mij thuis…momenteel zijn ze bezig met een ganse make-over van mijn huis en zou dus reuzeblij zijn met dit servies 🙂

 17. Jietse Melotte schreef:

  Mijn vriendinnetje, overigens een echte theedrinker, zou dol zijn op zo’n mooi en fleurig servies! 🙂

 18. rebecca schreef:

  Mijn vriend en ik hebben ons de goede gewoonte aangekweekt om elke avond, als de dag ten einde loopt, een kopje thee te drinken, om tot rust te komen en de dag af te sluiten. Intussen begint zelfs mijn dochter van bijna elf de smaak te pakken te krijgen! En met de lente in de lucht, kunnen we bijna weer gaan genieten van ons avondlijke kopje op het terras : zalig!

 19. van erum maria louisa schreef:

  zo fleurig ik doe mee

 20. stephanie schreef:

  zo fleurig! zo geurig en zo fris!

 21. rudy proost schreef:

  omdat mijn vriendin nederlandse is en echt van TULPEN houdt

 22. Hilda Van Caenegem schreef:

  Zo mooi, daar fleur ik van op. Monet is in goed gezelschap.

 23. jonckheere robby schreef:

  zou heerlijk zijn om dit prachtige servies te mogen gebruiken, een heerlijk kopje gezonde groene thee in mijn kleine tuintje met wilde bloemen, dubbel genieten dus!!!!!!

  1. babs schreef:

   ik wil heel graag winnen

   ik ben eigenlijk zelfs niet katholiek, maar met dit mooie theeservies zou ik met pasen iedereen de loef afsteken

 24. barbara schreef:

  ik zou heel graag dit servies winnen

  het is voor mij echt DE ideale prijs

  ik drink de hele dag door thee, echt van eerste werk ’s morgens tot laatste drankje voor het slapen gaan

  die liefde voor thee combineer ik met een liefde voor mooi servies omdat thee nu één maal beter smaakt uit ee, leuke kop

  ik heb hiervan dan ook een hele verzameling, echter heel gewone (denk hema, action, …)

  ik kan mij alleen maar inbeelden dat thee uit uw mooi servies ,nog 1000x beter zal smaken

  ik hoop dus echt echt te winnen

 25. van rie freddy schreef:

  super mooi en vrolijk, het item bij uitstek om vrolijk de dag te beginnen en door te brengen !

 26. Sonny Van Herck schreef:

  Heel mooi thee serviesje.Laat ons nu net 2 thee drinkers zijn,het zou onze tafel mooi sieren want heb ook tafelkleed met klaprozen.1 Mooi geheel dus.Komt ook nog eens bij dat klaprozen mijn lievelings- bloemen zijn.Jammer dat ze maar zo kort bloeien

 27. barbara schreef:

  ik zou heel graag winnen omdat dit voor mij echt DE ideale prijs is

  ik drink een hele dag door thee, van ’s morgens bij het ontbijt tot ’s avonds juist voor het slapen gaan

  mijn liefde voor thee combineer ik met een zo mogelijk nog grotere liefde voor serviezen

  thee in een mooi servies smaakt immers nog zoveel beter

  ik kan alleen maar dromen van hoe goed thee vanaf nu zou smaken in zo’n prachtig servies

 28. Helga schreef:

  Klaprozen doen me altijd blozen, dus dit praktische theeservies is echt goed gekozen!

 29. geukens schreef:

  supertof!meer van dit!

 30. Marieke schreef:

  dat zou perfect op mijn kot staan!

 31. Bie schreef:

  Symbool voor de herdenking van WOI, voor altijd als je een kopje tee drinkt…

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.