Vervroegde uitslag Give away.

paastafeltje

Vandaag geef ik jullie vervroegd de uitslag van de Vrolijke Paashaas Give Away . Op het moment dat ik het plan kreeg om deze weggever te organiseren deed ik dat vooral omdat ik er vrolijk van werd en mijn blije lente en bijna jarig gevoel met jullie wilde delen. Onmiddellijk druppelde er leuke en vrolijke reacties binnen van andere blogsters. Of te wel, tot dan toe was de opzet geslaagd en kreeg ik al ene glimlach bij het idee aan de slag te mogen gaan met het maken van dit serviesje voor een van mijn volgers. 

Waar ik echter niet op gerekend had (vast heel naïef) was dat mijn give away door iemand werd geplaatst op een “win gratis prijzen forum”, en op nog een, en op nog een etc. Gevolg: Een overlopend reactie formulier met heel veel rare, hebberige reacties. De meeste reacties heb ik dan ook niet geaccepteerd, alleen de vriendelijke en vrolijke varianten stond ik toe op mijn blog. 

Of te wel, de lol rondom deze weggever is inmiddels goed verdwenen. Om mijzelf niet langer te hoeven irriteren en het plezier weer terug te halen, sluit ik de Give Away bij deze af en kies ik geheel niet random een winnares. Mijn keuze is gevallen op iemand waarvan ik weet dat zij op dit moment wel wat extra fleurigheid kan gebruiken en wie ik waardeer voor haar openheid, Marleen. De komende maand ga ik aan de slag met het beschilderen van het serviesje en daarna komt het jouw kant op zodat je elke dag even een momentje voor jezelf kunt nemen.

En verder zou ik het leuk vinden om Epsiej, Wolferien, Ilonah, Sheena, Carin, Evy, Isabel en Pionikko ergens deze lente een klein klaprozig iets te sturen, gewoon als dank voor de steeds weer fijne reacties op de berichtjes die ik schrijf. (Willen jullie mij je adres mailen voor zover ik die nog niet van jullie heb? Mailen kan naar: fotootjevandaag @ gmail punt com .)

 

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. IlonaH schreef:

  Superleuk! Dank je! En goed dat je het op je eigen manier hebt aangepakt. Nu weet je zeker dat het serviesje bij iemand terechtkomt die het verdient.
  x

 2. Anita schreef:

  Wat heb je dit goed opgelost!
  Marleen, gefeliciteerd.

 3. Gefeliciteerd meiden! Wat vervelend dat je give away op forum is geplaatst! Hopelijk blijven een aantal van die mensen vaste bezoekers van je mooie blog!

 4. wolferien schreef:

  hey! wat leuk dat je het zo doet! give aways worden heel vaak op forums geplaatst maar gelukkig is vaak wel snel duidelijk wie alleen maar aan de lopende band met winacties mee doet en wie het echt doet omdat het gewoon een super leuke blog is met een hele leuke prijs! marleen gefeliciteerd! ik hoop, en verwacht, dat het servies een beetje zonneschijn brengt!

  xx

 5. Sheena schreef:

  Dat heb je goed opgelost zo 🙂
  Ik voel mij vereerd dat ik in je lijstje sta en stuur je meteen mijn adres! 🙂

 6. epsiej schreef:

  Jaaaa wat leuK!! 😀 En wat vervelend dat er zo’n stroom minder-leuke-mensen mee deed…is niet zo heel naief om te denken dat dat niet gebeurd hoor…want volgens mij gebeurd t gelukkig niet heel vaak. Jammer is het wel!

 7. Lotje schreef:

  heel goed van je!

 8. Marleen schreef:

  Bedoel je mij?????? wow dat zou gaaf zijn!!!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Natuurlijk bedoel ik jou 🙂

   1. Marleen schreef:

    Zo gaaf!!!! echt super…. en de nieuwe afdeling waar ik op werk heet… De Klaproos!! 🙂 teken aan de wand? Moet goed komen dus!

 9. Marleen schreef:

  Dit is op Snailmail en zo… herblogden reageerde:
  Kijk je even niet ….. en dan een paar dagen later lees je dit!! 🙂
  Zo Blij!!!

 10. Mirjam schreef:

  Nou, dan ben ik vast ook heel naief, want dit had ik nooit verwacht. Dat iemand jouw superleuke actie zo ff op een andere site gooit en dat je daar dan van die stomme reacties van krijgt…. Zo niet leuk! Fijn dat je het zo opgelost hebt en dat het nu naar precies naar degene gaat die jij het het meeste gunt. Mooi!! Way overrated, die random nummer kiezer. 🙂 Fijne zondag!

 11. Evy Van Eynde schreef:

  Iets klein klaprozigs? Ik vind het nu al geweldig 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   Mail je mij even je adres? 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.