Wrakkig bootje nr. 3

bootbaaiklein

Ja, ja, zoals ik van de week al schreef, ik signaleer bij mijzelf een nieuwe trend. Dit is al het derde Bretonse wrak dat ik teken in een week tijd! Het tekenen van deze bootjes maakt mij blijkbaar helemaal ontspannen. Een ontspannenheid die ik graag de komende dagen hoop vast te houden, want wat wordt het druk! Een hazenfeest op zaterdag, mijn verjaardag op zondag en een Paasontbijt & diner op maandag. Ik ga er in elk geval van genieten en wens ook jullie een vrolijk en feestelijk Paasweekeinde toe!

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Jane schreef:

  Prachtig zeg, ook die lucht ❤

 2. Ellen schreef:

  en zo prachtig !! snap niet hoe je zoiets kan !!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Veel tekenen denk ik?
   Dank je wel!

 3. Kelly schreef:

  Heel mooi..wat een talent!!

 4. Patty schreef:

  Alsnog van harte gefeliciteerd! Naast tuinieren, muziek en schrijven, kan ik ook echt volledig ontspannen door te tekenen 🙂 Dit exemplaar van jou is weer prachtig!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.