Er wordt weer gestrooid met strooitekeningen!

IMG_20140425_131554
Stapeltje strooitekeningen, wie weet kom jij er eentje tegen de komende maand!

Koningsdag lijkt me de ideale dag om weer van start te gaan met een rondje tekeningen strooien. Vorig jaar strooide ik een maand lang tekeningen in het rond als klein gebaar van vrolijkheid. (Nieuwsgierig naar de tekeningen van vorig jaar, kijk dan hier)Nu een jaar later wil ik deze actie herhalen en ga ik proberen minstens een tekening per dag ergens achter te laten, bovendien zal ik tijdens de Verdubbeldag een workshop “tekeningen strooien” verzorgen.

Met het achterlaten van tekeningetjes hoop ik bij de voor mij onbekende vinder een lach te veroorzaken, een klein moment van vrolijkheid. Gewoon omdat het kan. De afgelopen tijd ben ik ter voorbereiding van deze nieuwe strooiactie al druk aan de slag gegaan met het maken van een stapel kleine tekeningetjes. Inmiddels is het al een aardig envelopje vol. Ik ben er klaar voor, laat de vrolijkheid maar beginnen!

 

 

6 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Els schreef:

    Prachtige actie. Jammer dat jij niet in mijn buurt woont. 🙂

  2. Lilian schreef:

    Het lijkt me een feestje om spontaan zo’n tekening van jou tegen te komen. Echt leuk dat je dit doet!

  3. Wat een enorm leuk idee. Ik weet zeker dat je bij elke vinder een lach op hun gezicht tovert.

  4. Frans schreef:

    Vandaag eentje gevonden in de trein!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.