Strooitekeningen maken in museum Catharijneconvent

aankindigingLeuk nieuws! Op zondag 7 september geef ik in Museum Catharijneconvent in Utrecht van 12:00 uur tot 17:00 uur een inloop-worshop Strooitekeningen maken. Iedereen die het leuk vind kan mee doen, je hoeft je niet vooraf aan te melden en het kost je niets. Mocht je dus in de buurt zijn, kom dan vooral langs, het lijkt mij leuk je te ontmoeten!

Workshop: Ik geef om jou: Random art of kindness

Strooi een beetje vrolijkheid de wereld in met een strooitekening! Dit zijn kleine tekeningen die je op onverwachte plekken achterlaat. Bijvoorbeeld in een bibliotheekboek, op het bankje van de bushalte of in een willekeurige brievenbus of jaszak. Ook geschikt voor mensen die (denken dat ze) niet kunnen tekenen. Of maak een ‘Take-away’: een advertentie met afscheurbriefjes die je kunt ophangen in de supermarkt, een lantaarnpaal of een openbaar prikbord. Dat is nog eens een leuke opsteker voor een ander!

Meer informatie vind je hier.

UIT_2014_beeldmerk_staand_600-dpi

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.