Weer thuis.

heide blog

De afgelopen drie weken verruilden wij het stof van de stad voor de frisheid van het water en de warmte van de heide. Ik genoot van de ruimte om mij heen, de stilte, het steeds veranderende licht. Van het gevoel van de hete zon op mijn huid welke op verzoek verdrongen werd door kippenvel na een duik in het water. Drie weken vol lege dagen creëerden waardering voor de afgelopen maanden en er ontstond ruimte voor nieuwe plannen voor het komende jaar. 

Met behulp van het peutermeisje zagen we de meest wonderlijke dingen, gewoon in eigen land. Zo maakten wij kennis met een giechelspiegel, knipte ik een foto van een “rijst-met-krenten-koe” en werd er een aparte zandbak voor de vliegen gebouwd en is onze nieuwste huisvriend een vossenknuffel genaamd poes.

Gedurende onze vakantie verruilde ik mijn eigen teken en schrijfsels voor de werelden van anderen. Zo las ik het prachtige boek “Het lot van de familie Meijer” (Charles Lewinsky), liet ik mij opnieuw verwonderen door “De Zevensprong” (Tonke Dragt) en ergerde ik mij vrolijk aan “Een dorsvloer vol confetti” (Franca Treur). 

Deze week keerden we weer terug in het “normale” bestaan. Even wennen, toch ook wel fijn. Met hernieuwde energie weer mogen werken aan mooie plannen, tekeningen en verhalen, ja de zin is weer helemaal terug!

Veel werd er de afgelopen vier weken niet getekend, dit is alles wat er is.
Veel werd er de afgelopen vier weken niet getekend, dit is alles wat er is.

 

 

 

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.