Ik teken jouw wereld in ruil voor een donatie aan Serious Request

3FMSR14_Twitter_PF_2Het doel:Ook dit jaar is het weer tijd voor Serious Request. Ditmaal wordt er geld opgehaald voor het bieden van hulp aan meisjes en vrouwen die in een conflict situatie te maken krijgen met seksueel geweld. Een vorm van geweld die het leven van het slachtoffer volkomen op haar kop zet. Het is een heftig onderwerp dat het ik meer dan waard vind om voor in actie te komen.

De actie:Een stukje leven vangen op papier, dat is wat ik probeer te doen in de cirkelwereldjes die ik maak. In het kleine rondje op mijn vel vormt mijn potlood een verhaal en zorgt het water uit mijn penseel voor een (uit)spat(ting) hier en daar.

Voor Serious Request teken ik ditmaal jouw wereld. Stuur mij jouw favoriete (vakantie)foto en in ruil voor een donatie van minimaal 5 euro aan Serious Request verwerk ik deze tot een “cirkelwereld” tekening. De originele tekening krijg je vervolgens per post toegestuurd.

Door mee te doen krijg jij een persoonlijk kunstwerk voor aan je muur en draag je bij aan het weer met een “vrije blik” kunnen leven van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

Meedoen kan door je hier aan te melden op mijn persoonlijke actie-paginaen mij een mailtje met jouw foto te sturen naar fotootjevandaag@gmail.com. Wil je eerst iets vragen dan mag je mij natuurlijk ook altijd mailen. Mocht je wel een tekening willen maar geen leuke foto weten, niet getreurd, dan verras ik je met een door mij gekozen wereldje.

collage1

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ard Barendse schreef:

    We hebben het geld gestort hoor Grietje, alleen weer niet op de handige manier, waardoor het er niet bij staat. Laat dat maar aan ons over!

    1. Fotootje Vandaag schreef:

      Super, en waar en hoe het er bij staat maakt natuurlijk niet uit, het gaat om de donatie op zich 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.