Kom in actie voor Serious Request, help jij mij naar de E400,-?

Nog maar 1 dag te gaan voor de DJ-s van het glazenhuis naar buiten mogen en Serious Request 2014 ten einde komt. Dit betekent dus ook nog maar 1 dag om mijn actie te steunen om extra donaties op te halen.

Na mijn oproep enkele dagen terug liep het storm en inmiddels staat de teller van mijn actie op E320,-. Hartstikke mooi, maar daar kan natuurlijk meer bij, help jij mij op weg naar de E400,-? Doneren kan hier.

In ruil voor jouw donatie ontvang je van mij als dank een prachtige handgemaakte tekening op basis van een foto van jouw keuze. En dan vang je drie vliegen in 1 klap, jij hebt iets moois aan de muur, je maakt mij blij en bovenal help jij vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld weer te geloven in een mooie toekomst!

vrouwhoutklein

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.