Kijken met aandacht

aandacht

Dit blog help mij met focussen, mijn aandacht echt ergens op te richten. En dat is fijn! Door steeds elke dag op zoek te gaan naar een nieuwe foto, of een nieuw beeld dwing ik mijzelf om bewust naar de wereld om mij heen te kijken. Het grappige is dat ik met de camera in mijn hand opeens ook echt andere dingen zie, of andere dingen mooi vind dan zonder camera. Hele normale dingen blijken opeens kleine juweeltjes te zijn. Herkennen jullie bijvoorbeeld wat er op deze foto staat? Normaal zou ik hier geen aandacht voor hebben gehad,het zelfs lelijk hebben gevonden, maar door de lens van mijn camera zag ik het opeens de schoonheid wel.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. elisabeth macho schreef:

    de eerste indruk, Kaarsen , licht maar dat is het natuurlijk niet . wat is het wel?

  2. fotootjevandaag schreef:

    Hoi Lieve Weense tante, het zijn de kabels vaneen glazenlift, vanuit de binnenkant gefotografeerd. De lichtjes die je ziet is de weerkaatsing van de lampen.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.