Wulpse tulpen

De tuin van mijn ouders leek vandaag wel de keukenhof. Meer dan honderd, winderige en kleurige tulpen stonden door elkaar te pochen wie toch de meeste kleur te showen had. Een prachtig gezicht. Zo vol in bloei vind ik tulpen op hun allermooist. Ze zien er frivool, wulps en zijn soms zelfs ronduit ordinair, zoals ze zich openen in de zon. Officieel staan rozen voor de liefde, maar wat mij betreft kunnen die rozen er ook wat van!

Ik mijn camera bij mij en heb ik er enkele op de foto gezet, nu kunnen jullie ook genieten van deze kleurenpracht. Al deze fleurigheid inspireerde mij in elk geval om in de zon weer lekker aan het tekenen te gaan. De lijnen zijn al gezet en na het tikken van dit blog komen de kleuren. ik denk dat ik maar eens ga proberen om de felheid van al deze bloemen ook in mijn tekening te krijgen. (Ook al staat er op de tekening geen enkele bloem). Morgen show ik jullie het resultaat!

Afbeelding

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. gerdadehaas@zonnet.nl schreef:

    WOW! Wat een plaatje, zo fris, mooi, kleurrijk. Het zou een mooie voorpagina kunnen zijn van een tuinblad.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.