En weer 10 tekeningen om te strooien!

April is al lang en breed afgelopen, maar ik ben nog druk bezig met het afhandelen van al de te strooien tekeningen. Er wordt nog druk getekend en ik moet binnenkort toch ook echt eens een deel van die stapel op de post gaan doen. Vandaag toon ik jullie in elk geval weer tien tekeningen die worden rondgestrooid. Inmiddels heb ik al voor 31 mensen de tekening gemaakt en heb ik er nog 10 te gaan. Dank jullie wel voor het tot zo’n succes maken van deze actie. Ik vind het voor herhaling vatbaar. (Wel pas over een tijdje als ik ben bijgekomen van al dit tekenwerk). Wil je de tekening in zijn geheel zien, klik dan op de afbeelding. (Voor nieuwe bezoekers: Het verhaal achter het strooien lees je hier en een overzicht van alle tekeningen tot nu toe is hier te bekijken.)

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.