Citroenlimonade

veggies

Pfff!! Dat lijkt mij op het huidige moment een goede omschrijving voor mijzelf. Tussen de dagelijkse dingen door worstel ik op het moment wat af. En dat kost een hoop doorzettingsvermogen. Gelukkig levert het ook elke dag weer iets extra’s op. En soms een doorbraak, zoals vandaag. Niet per se heel leuk, maar wel een hele goede, grote stap. Misschien mag ik tussen het Pfff-en door dus toch best een beetje trots zijn op mijzelf.

Laatst kwam ik wat dit betreft een toepasselijke spreuk tegen: “Als er een citroen op de weg ligt, maak er dan limonade van”. Wellicht moest ik deze spreuk maar eens tot motto maken. (Naast de vrolijke cottleston pie van Winnie de Pooh die ik onlangs al als motto heb geadopteerd)

De fotootjes van vandaag maakte ik terloops op de Haagse markt waar we even uitwaaiden, of eigenlijk uitmensendromde, want oh wat is het daar druk! Citroenen staan er dan weer niet op, al waren die er natuurlijk wel. Wij kozen uiteindelijk voor de gele courgettes, gewoon vanwege de fel gele kleur, dat fleurt de boel wat op!

veggie 2

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.