Zwaantje

Zwaan
In elk eendje zit een zwaantje!

Gister pakte ik ik de ANWB Natuurgids erbij en begon uit de losse pen, snelle tekeningetjes te maken van beestjes. Kriebelbeestjes wel te verstaan. (Hieronder een klein fragmentje van de schetsjes). Al tekenend dronken we thee in de zon, deden we aan waterballet en werden de kruiden verpoot. Het was een ochtend uit duizenden. En ook de rest van de dag was goed. Een fijne vriend kwam langs, we hadden met zijn allen mooie, open gesprekken en smulde van de Gazpacho die ik maakte (dat hoop ik tenminste). En ondertussen tekende ik door en vond ik weer een klein stukje van het zwaantje in mijzelf.

beestjes
Kriebelbeestjes

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sylvia schreef:

    Een heerlijke dag met prachtige tekeningen!

  2. Petra de Haas schreef:

    Ik wordt echt blij van je verhalen lieve nicht van me. xx

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.