Drie keer schilderen met zintuigen.

Handje op het raam
Handje op het raam

Niet ik maar kleine P. maakte nu eens wat vrolijke versiering voor het raam. Een mooie, vette handafdruk, op een hoogte waarvan ik mij afvraag hoe ze er bij is gekomen. Niks geen gedoe met pen, papier of papercut, nee gewoon een vrolijke aai op het raam. Minstens net zo zintuigelijk tekende zij vandaag op mijn telefoon. Gewoon door zoentjes te geven op het scherm, dat werkt klaarblijkelijk prima op een touchscreen. Tot slot ontdekte ze ook nog te kunnen stempelen met haar voetjes en een bak water op het balkon. Drie keer schilderen met zintuigen, daar kan ik nog wat van leren!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.