Een jaar later.

image

Gisteren zeilden we onverwachts de haven binnen waar ik vorig jaar letterlijk was weggerend. Toen rende ik weg voor de donkere wolken die zich figuurlijk om mij heen verzamelde. Ik rende omdat ik niet wist hoe en waar ik kon schuilen.

Bij het binnen varen van deze haven bekroop mij weer heel even diezelfde angst als toen. Alleen weet ik nu wel hoe en bij wie ik kan en mag schuilen. De donkerte bleef op afstand, rennen hoeft niet meer.

Vanochtend, bij het verlaten van de haven, kwamen we twee meeuwen tegen. Zij aan zij, samen turend over het water. Net als wij. Wat fijn om nu, een jaar later, hier zo samen weg te varen. 

image

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Lotje schreef:

    Ik weet niet wat je hebt meegemaakt, maar ik ben blij dat het nu beter met je gaat. x

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.