Wandelend naakt

wandelend naakt

Al wandelend kwam ik hen vandaag tegen, 12 dames, poedeltje naakt. Daar stonden ze, in rijtjes opgesteld, alle behept met dezelfde pronte borstjes, een nette derrière en een taille zo strak dat elke pezige rib te zien is. Alle twaalf exact het zelfde, alleen hun coupe geeft hen iets van een eigen identiteit. Natuurlijk kwam ik zulke dames vaker tegen, maar nog nooit zo pontificaal in het gelid. Dit beeld werkte voor mij bevreemdend. Hoe kan het dat wij vrouwen blijkbaar bereid zijn kleding te kopen, terwijl het goed dat wordt aangeprijsd wordt getoond op ledemaat loze lichamen met een postuur dat de meeste van ons alleen in de spiegel van hun dromen zien. En dan is er nog dat haar, waarom is juist dat nu wel bij elke pop anders? Zodat er voor elke vrouw iets herkenbaars is te zien? (uitgezonderd de vrouw met rode haren, die kleur is te wild voor de paspopdames). Ik weet het zo net nog niet. Het zal heus werken, maar doe mij toch maar de aanblik van al die verschillende vrouwen slenterend door de winkelstraat die in al hun imperfectie samen prachtig zijn.

naakt2

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sylvia schreef:

  Jemig die ribben….. nou mag er bij mij best een paar kilo af maar ik zie mezelf toch liever ook niet zo óntzettend mager hahaha. Wel een grappige foto zeg !!! Oh ik heb trouwens ook grappig nieuws voor jou, kijk maar eens op mijn blogje.

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hihi nee ik moet er toch ook niet aan denken zo mijn ribben te kunnen tellen. En wat een vrolijk nieuws heb jij inderdaad voor mij zeg, dank je wel!

 2. Tante Jannie schreef:

  Ieuw… Doet me zo een beetje denken aan een slachthuis waar uitgebeende varkens hangen… Geen ideeeee waarom ik daar nu aan moet denken… Anyway: ik zou ze aanmelden bij de vereniging voor Anorexia patiënten. 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.