Print het uit! Beregoede opmonter-kaartjes in drie kleuren.

Print het uit! Klik op de afbeelding en print de PDF uit op dik papier. Knip de kaartjes uit en stuur mee met een leuke brief, een klein cadeautje of een mooie bloem.
Print het uit! Klik op de afbeelding en print de PDF uit op dik papier. Knip de kaartjes uit en stuur mee met een leuke brief, een klein cadeautje of een mooie bloem.

Vandaag leek het mij weer tijd voor een print het uit presentje. Deze keer maakte ik Beregoede opmonter-kaartjes. Kleine kaartjes, in drie verschillende kleuren, die je kunt gebruiken om iemand een hart onder de riem te steken. De kreet “Look for the bare necessities, the simple bare necessities” komt uit de vrolijke Disney film “Jungle book” en wordt daar gezongen door Baloe de Beer. In het liedje legt hij uit dat je net als alle beren je niet te druk moet maken om kleine dingen. Richt je op dat wat echt noodzakelijk is en geniet van alles wat toevallig komt. Een prima steuntje in de rug voor iemand die het kan gebruiken, dus print het uit, stuur het op en stop er van jezelf een grote berenknuffel bij!

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. CarlaK schreef:

  Supermooi, dank je wel!
  Liefs!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Alsjeblieft, veel plezier er mee!

   1. Mieke schreef:

    Wat zijn ze leuk! ( En zeker omdat het een beer is 😉 )

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.