Ruilen?

Moeder en kind

Tijdens het zoeken naar een rolletje plakband, stuitte ik op een vergeten mapje met vier tekeningen die ik een tijdje terug heb gemaakt. Helemaal vergeten was ik ze, al voel ik bij het weerzien weer de passie waarmee ik deze tekeningen toen heb gemaakt. Eerlijk gezegd vind ik sommige van deze tekeningen best aardig gelukt. Plots was daar een dilemma, stop ik de tekeningen weer terug in de kast, om opnieuw vergeten te raken, of zoek ik een andere bestemming? Dat laatste zou ik het leukst vinden. Dus bij deze bied ik deze tekeningen te ruil aan. Mocht je gecharmeerd zijn van een van deze tekeningen en de desbetreffende tekening een nieuw huis willen bieden, laat het mij dan weten via mail of een reactie op dit blogje. Graag ruil ik een tekening met jou voor iets waarvan jij blij zou worden en een glimlach van zou krijgen.

oude dame

 

Maan man
Maanman, Olieverf, formaat tussen A4 en A3 in.
moeder en kind, olieverf
Moeder en kind 2, Olieverf, Formaat tussen A4 en A3 in.

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sylvia schreef:

  best aardig gelukt hahahahahahaha, ik kan alleen maar poppetjes tekenen met bezemarmen 🙂
  ik heb al kunst van jou dus dit gun in een ander.

 2. Lotje schreef:

  Ik vind de tweede wel leuk, maar moet even nadenken over wat ik kan ruilen!

  1. fotootjevandaag schreef:

   HA Lotje, bedoel je de tekening van de oude dame? Je mag m hebben, wil je mij even je adres mailen. En waarvoor je wil ruilen mag jij weten, het gaat om het idee zeg maar 🙂

   1. Lotje schreef:

    ja weet ik. Maar ik wil je graag iets leuks sturen. Stuur jij me ook jouw adres dan?

 3. Anita schreef:

  Ik heb jou gekozen voor een liebster award. Ik hoop dat je ‘m in ontvangst wilt nemen. (zie mijn blog.)

  groeten Anita

 4. Stefan schreef:

  De eerste foto is echt heel mooi. Zou hem lekker zelf houden, maar als je er per se afstand van wil doen mag hij bij ons wonen! Maar wel met een handtekening van jou natuurlijk. Groetjes

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.