Fotootje Vandaag in 20 vragen.

vragen 1
1.Waar haal jij je inspiratie vandaan?
2. Wat is je lievelings kleur?
3. Wat is je favoriete seizoen?
4. Is er een blogger die je als jouw grote voorbeeld ziet?
5. Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven?
6. Welke film wil je nog een keer zien?
7. Welke actrice zou je kiezen in de film over jouw leven?
8 Wat is je lievelingseten?

Onlangs kreeg ik van zowel Becolorand als van Anita een mailtje waarin zij mij vertelde dat mijn blog te willen belonen met een Liebster award. Dit is een soort kettingbief-award die bloggers aan elkaar geven om te vertellen dat ze elkaars blog waarderen en gaat gepaard met het stellen van een aantal vragen. Nu ben ik eerlijk gezegd niet echt het type voor dit soort doorgeef-awards en normaal gesproken zou ik het gebeuren dan ook aan mij hebben voorbij laten gaan, maar vandaag maak ik voor een keer een uitzondering. Waarom? A: Omdat ik het lief vind van beide dames dat zij aan mij hebben gedacht. En B: omdat ik werd getriggerd door de vragen die door hen aan mij werden gesteld. Het leek mij leuk om de vragen te beantwoorden middels beelden van mijn blog. Dus wil je mij beter leren kennen, bekijk de 3 afbeeldingen maar eens goed!

collage 2
9. Waar woon je het liefst; in een dorp of de stad?
10. Als je een dag magische krachten zou hebben, wat zou je dan doen?11. Ik heb een droom……?
11. Ik heb een droom….
12. Wat doe je in het dagelijks leven ( behalve bloggen)
13. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken? 14. Waarom ben je een weblog gestart? 15. Wat is je grootste trots in je leven? 16. Waarvan geniet jij het meest? 17. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen? 18. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots? 19.Wat vind jij echt onwijs irritant? 20. Wat zijn jouw plannen voor morgen?
13. Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?
14. Waarom ben je een weblog gestart?
15. Wat is je grootste trots in je leven?
16. Waarvan geniet jij het meest?
17. Is er iets wat je al heel lang wil doen maar er nog altijd niet van is gekomen?
18. Op welk zelfgemaakt item ben je het meest trots?
19.Wat vind jij echt onwijs irritant?
20. Wat zijn jouw plannen voor morgen?

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lotje schreef:

  Wat heb jij dat leuk gedaan! Ik heb hem ook een keer gewonnen met mijn Italiaanse blog. xx

 2. Mokums meisje schreef:

  En op je eigen originele manier los je dat op, leuk!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hihi ja, ik vond het ook zo onaardig om de vragen niet te beantwoorden, dus vandaar.

 3. Sylvia schreef:

  Zo gaaf zoals jij dit hebt neergezet! En nu weten we ‘alles’ van je 🙂

 4. Tante Jannie schreef:

  Dit is wel echt de allergaafste uitvoering van de Liebster Award die ik ooit gezien heb. Tof!

  1. fotootjevandaag schreef:

   Haha, tja ik wist eerlijk gezegd niet helemaal wat ik er mee aanroest, maar om dat ding nu voor de derde keer te weigeren…..Dus bij deze heb ik m voor een sen voor altijd aangenomen. Doorgeven ga ik m trouwens niet hoor.

 5. Anita schreef:

  Helemaal in jouw stijl geantwoord!
  Op het antwoord op de vraag wat iemand irritant vindt moet ik tot nu toe steeds heel erg lachen. Het zijn steeds dingen die je totaal niet verwacht. Bij Minous was het mensen horen eten.
  Super dat je toch de vragen hebt willen beantwoorden en de award in ontvangst wilde nemen.

  1. Denise Beckand schreef:

   Ik ben blij dat ‘m geaccepteerd hebt, want je hebt ‘m verdiend. Super leuk gedaan en ook helemaal op jouw manier!! En door die dubbele portie vragen kennen we je nog beter 😉

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.