Big Draw-ing Challenge, dag 1

The big draw dag 1Twee Belgische dames, Plutomeisje en FenneK, hebben oktober uitgeroepen tot de maand voor de Big Draw-ing Challenge en roepen iedereen op een maand lange elke dag een tekeningetje te maken. Voor elke dag is er door hen een thema bedacht en het idee is dat je minimaal 15 minuten per dag je potlood plus papier pakt en gaat tekenen. Het gaat er niet om hoe je tekent, maar dat je tekent! Je snapt het al, dat laat ik mij geen twee keer zeggen en vol enthousiasme doe ik deze maand dan ook mee en probeer ik elke dag een tekeningetje bij het thema van de dag te maken en te plaatsen op mijn blog. Als je wilt kan ook jij nog steeds mee doen, dus pak een potlood en start vandaag nog. (Onderaan kun je in het door FenneK getekende diagram zien wat de opdrachten zijn).

Als inkomertje is het thema van vandaag, de eerste dag, het maken van een Doodle. Na een pittige ochtend nam ik mijn schetsboekje mee naar buiten, veroverde een bankje in de zon op het Haagse Binnenhof en tekende dat wat ik zag. Een oranje blaadje leek mij wel toepasselijk en het tekenen met een pen die redelijk leeg was gaf mij nog eens extra een doodle gevoel. Herkennen jullie de typische gordijntjes van het Binnenhof waar ik al eerder over schreef? Het is gewoon een vlugge schets, uit de losse pols en niet al te netjes, precies zoals een doodle hoort te zijn. Heerlijk.

Dus, doe eens gek en pak nu direct een potlood en een pen, krabbel wat op een blaadje terwijl je ondertussen lekker verder surft op het internet, en zie ook jij hebt de eerste challenge van deze maand behaald!

Bron: http://www.fennek.be/2013/09/the-big-drawing-challenge/
Bron: http://www.fennek.be/2013/09/the-big-drawing-challenge/

 

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Hi, ik heb me net aangemeld om mee doen. Het angstzweet breekt me nu al uit … ik die alles digitaal doe. Dit wordt leuk. xxx

  1. fotootjevandaag schreef:

   Leuk! Je kunt het heus, als ik zie wat jij allemaal uit de computer krijgt getoverd dan gaat een krabbeltje op papier je echt ook wel lukken!

 2. Marleen schreef:

  hmmm jammer… ik ben bezig met een quote a day… http://marl127quotes.wordpress.com/ 🙂 maar dat is een leuke uitdaging voor over … eh 365-14=351 dagen 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   Dat is ook een mooi project! Ik ga er met regelmaat naar kijken, wie weet raak ik er nog door geïnspireerd voor een tekening.

   1. Marleen schreef:

    🙂 zou leuk zijn!!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.