Close-up! (Big Draw-ing Challenge, dag 2)

Dag 2, Close-Up, schets met pastelkrijt
Dag 2, Close-Up, schets met pastelkrijt

Voelt u zich nu een beetje bekeken? Ik eerlijk gezegd wel, zo met dat grote oog dat mij hier al tijdens het typen aanstaart. Maar ja, het moest vandaag wel, aangezien het teken thema van de Big Draw-ing Challenge vandaag Close-Up bleek te zijn!

Dit schetsje maakte ik met pastelkrijt, een materiaal dat ik onlangs herontdekt heb en nu gebruik om wat mee te experimenteren. Helemaal tevreden ben ik nog niet, maar ik begin het gebruik van dit krijt langzaam aan toch een beetje in de vingers te krijgen.

( P.S. De komende maand zullen er wat vaker twee blogjes per dag van mijn hand verschijnen, dit omdat ik en actief wil meedoen aan de Big Draw-ing Challenge, maar ook gewoon wil blijven bloggen over de wereld om mij heen. Dus bij deze bent u alvast gewaarschuwd voor een overdosis aan Fotootje Vandaag.)

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Evy Van Eynde schreef:

    Ik ga ook meedoen! Denk ik 🙂

  2. Jane schreef:

    Prachtig, echt heel mooi. Succes met de challenge.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.