November water.

Afbeelding 2Onverwachts spendeerden wij de eerste dagen van november op het mooie, koude Hollandse water. Met zijn drietjes waaiden we letterlijk even uit en voeren we ons bootje van ons oude plekje naar onze nieuwe haven. Normaal gesproken vertoeven we op de boot als de zon stralend in de lucht staat, maar voor de verandering was het natte grijs van november ook wel erg mooi. Alles krijgt iets grijs en guurs om vervolgens extra te schitteren als de zon zich even laat zien.

collage water

Dikke jassen en driedubbele laagjes hielden ons warm, het peutermeisje sloot na een dagje mopperen vrede met haar zwemvest en het vrolijke vlammetje van het gasfornuis maakte het in de kajuit aangenaam warm. En ’s avonds knus gedrieën in 1 bed, neusje neusje met het peutermeisje, slapen op het loeien van de wind. Varen in november, ik wil volgend jaar weer!

collage brug

Het varen was aangenaam, even weg van de drukte, de stad en het internet. Daardoor hebben jullie van mij nog de uitslag van de Give Away te goed. Ik liet de een willekeurige nummergenerator op het internet een nummertje trekken en zo heeft het lot besloten dat Tanja Hermans de winnares is. Tanja, zou jij mij je adres kunnen mailen zodat ik je het pakketje kan toesturen?

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Tanja Hermans schreef:

    Hallo,
    Wat leuk dat ik gewonnen heb, ik ben benieuwd. Ik heb je zo net een mailtje gestuurd met mijn adres. Veel succes met de volgende berichten. Groetjes Tanja

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.