Mijmeren

OnderwegIn de tram kun je mijmeren. Een mooi woord vind ik dat, mijmeren. Bij het horen ervan voelen je ogen al wat zwaarder en beginnen de gedachten in je hoofd te fluisteren. Mijmeren, het zit ergens tussen peinzen en soezen. Op het ritme van het continu veranderende landschap zweven dagdromen naar hun plek. Al mijmerend is niets mooi of lelijk, het komt gewoon als de golven in de zee. Ja, doe mij maar een mijmering of twee per dag, even dobberen in het roeibootje in mijn hoofd.

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Tanja Hermans schreef:

    Mooi geschreven, je hebt helemaal gelijk. Ik kan ook zo heerlijk wegzakken in die golven.

  2. Mokums meisje schreef:

    Mooi ook die achtergrond op je blog. Ik hou van zulke kleuren.

  3. VillaBalkonia schreef:

    Hihi, ik noem het dagdromen.. Heerlijk!!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.