Ze slaapt.

vrouw met bol

Ze slaapt. Wimpers gesloten, de kin steunend op haar arm. Bitterzoete dromen vechten om hun plaats. Een lichte snurk vult de kamer, verwaaid. De schouder bloot, beslaat met kippenvel. Haar ogen bewegen heen en weer, steeds sneller. De droom vervormt zich tot een merrie, al slapend zwoegt zij voort. In een kamer sust een stem de donkerte in haar hoofd. Een zucht, de rust keert terug. Ze slaapt tot de ochtend valt, de nacht is weer vergeten.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.