Slingers in de mist.

blaadjes slingerIn de warme zomermaanden plukte ik naar hartelust mooie bloementjes. Ik legde ze te drogen in dikke boeken, voelde voorzichtig aan de tere kleuren. Het doosje raakte gedurende de zomer steeds voller en werd in de herfst nog eens extra gevuld met gevallen bladeren. Hoogste tijd om de naaimachine uit de kast te halen en van deze natuurschatten een vrolijke slinger te maken. Heel voorzichtig naaide ik de bloempjes en de blaadjes aan elkaar en zie hier het resultaat.

Het maken van slingers is iets wat ik de laatste tijd graag doe. Postzegels, ansichtkaarten, bloementjes en blaadjes, alles haal ik onder de naaimachine door. Ik weet niet wat het is. Vind ik alle dagen feest? Nee, alles behalve dat eerlijk gezegd. Ik vermoed dat ik met het maken van die slingers elke keer denkbeeldig ook in mijn eigen hoofd een slingertje ophang, als een soort vlaggetje in de mist.

slingers

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Syl schreef:

  Ha, wat leuk bedacht, gewoon overal leuke slingers van maken. Tof !
  En wat ook tof is, is de post die ik van je kreeg. Ik ben blij dat ik weer internet heb, 5 dagen zonder is écht de limit zeg. Gewoon afkick verschijnselen en gewoon zo afgesneden van iedereen hihi! Maar die kaartjes, nee die heb ik natuurlijk nog niet, zo lief van je !!! x Syl

 2. VillaBalkonia schreef:

  Ik ben fan van slingers!! Hier ook een aantal zelfgemaakt in huis!! =)

  1. fotootjevandaag schreef:

   Leuk he, het fleurt alles zo ontzettend op!

 3. Carin schreef:

  Hier ook fan van zelfgemaakte slingers. En je weet het hè: het leven kan een feestje zijn, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen. (En de kapotte ballonnen weggooien zei ik pas tegen een cliëntje.) Goed bezig dus 😉
  Vind de bloemenslinger ook echt heel mooi!

 4. Postfabriek schreef:

  Ik vind ze prachtig! En mooi, een vlaggenlijntje in de mist!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.