Vier de lente!

lenteLente! De warme zonnestralen op mijn huid doen de laatste restjes griep verdampen. En ondanks dat ik nog steeds kuch gelijkende een hele oude zeehond, beginnen de eerste lichtjes in mijn hoofd weer rond te zingen. Zon, licht wat heeft een mens daar soms toch een behoefte aan!  Toen ik klein was schreef mijn moeder in mijn poesiealbum als eerste zin. “Je bent een echt lentekind, die heel veel dingen prachtig vindt.” Jarenlang las ik de zin verkeerd, ik zag haar l aan voor een h en heb uren besteed aan het nadenken over wat nou een hemtekind zou zijn. uiteindelijk had ik bedacht dat het wel iets met een hemd moest zijn, die droeg ik nooit, dus misschien wilde mijn moeder mij misschien waarschuwen om ervoor te zorgen dat ik het niet te koud kreeg? toen jaren later het kwartje viel en ik de tekst wel goed las kon ik dan ook niets anders dan heel hard lachen en mijn moeder gelijk geven. Ja ik ben een lentekind! Nu de lente dan ook echt begint en dat steeds weer voelt als een groot ontwaken lijkt het mij een mooi moment om de komende tijd met wat feestelijkheden de lente te gaan vieren met onder andere een “Jarige Paashaas give away”, Lente verhalen, een “Lente Print het Uit DIY” en een vrolijke strooitekeningen actie. Wie zin heeft om de lente mee te vieren nodig ik dan ook uit om de komende tijd dit blog in de gaten te houden. En voor nu alvast een fijn zonnig muziekje en een mooie dag gewenst!

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Petra de Haas schreef:

    Ja, heerlijk die lente… ik hou je Blog in de gaten. 😉 XX

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.