Boompjes aan de muur.

boom
Boompjes aan de muur.

Pas gaf ik, zoals wel vaker, een tekening weg. Bij het ophalen van de tekening keek de ontvanger eens rond in ons huis en merkte op dat er in onze woonkamer eigenlijk geen tekeningen van mij hingen. Eerlijk gezegd had ik hier nog niet eerder bij stil gestaan, sterker nog, zelf had ik altijd het idee dat ons huis vol hing met mijn tekeningen. Dit alles zette mij aan het denken en ik besloot mijn tekenmap eens in te duiken op zoek naar iets voor in de kamer. En wat bleek, alles wat hangbaar was heb ik het afgelopen jaar weg gegeven. (Ook daar was ik mij niet bewust van geweest). Hoogste tijd dus om in dit alles wat verandering te brengen. Gister tekende ik dan ook eens helemaal voor mijzelf en maakte wat boompjes voor onze muur van hout.

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Anita Willems schreef:

    Wat goed dat je nu iets voor jezelf houdt.
    Ik zie trouwens naakte lijven in die bomen, kunstzinnig gedaan!

  2. Marleen schreef:

    Gaaf hoor!!!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.