400 x een tekstje en een beeld.

vrouw in lijn
Gister maakte ik tijdens het televisie kijken een klein schetste van een dame. De drie verticale lijntjes aan de onderkant werden vanochtend stiekem toegevoegd door het peutermeisje. Volgens haar was ik de voetjes vergeten, dus vandaar!

Och hemeltje! Vandaag schrijf ik alweer mijn 400e bericht! Wat zo’n 2 jaar terug begon als een vrolijk experiment met als doel wat vaker een foto te maken, is inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van mijn leven. Door te gaan bloggen heb ik voor mijzelf ruimte weten te maken om weer te gaan schrijven en heb ik mijn tekenpen weer afgestoft. De naam Fotootje Vandaag past eigenlijk al lang niet meer bij mijn blog (maar ik ben er aan gehecht dus de naam blijft). Inmiddels wordt hier voornamelijk geschreven en getekend. Zo maakte ik inmiddels meer dan 180 tekeningen die ik gebruikte ter illustratie van mijn schrijfsels (mocht je het leuk vinden, al die tekeningen vindt je hier). En als je al de woorden van de berichten bij elkaar optelt kom je toch op een aantal van minimaal 100.000 woorden. (Als ik dit zo zie is het eigenlijk maar gek dat ik altijd denk dat ik te weinig discipline en te weinig woorden heb om een lang verhaal te schrijven). Van te voren had ik nooit verwacht zoveel plezier te halen uit het werken aan dit kleine plekje op het web. De afgelopen dagen had ik steeds het gevoel dat ik van dat 400e blog iets bijzonders moest maken, nu het zover is laat ik dat lekker los, het elke dag weer schrijven is eigenlijk al bijzonder genoeg.

 

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Els04 schreef:

  Fijn fijn fijn!!!

 2. Femke schreef:

  Gefeliciteerd met je 400ste blog! Ik hoop dat je nog lang mag blijven fotograferen, schrijven en tekenen, want hoewel ik je nog niet heel lang volg, doe ik dat met veel plezier.

 3. Anita schreef:

  Hoera! Gefeliciteerd, ik volg je nog steeds met plezier. Je stukjes doen me vaak meer dan ik je laat weten.
  Je hebt in ieder geval mijn belangstelling voor tekenen weer opgerakeld.

  Wat mooi dat je dochter er nog even benen onder getekend heeft 🙂

 4. Ellen schreef:

  mooi ! en vooral leuk dat dochterlief mee helpt hihi

  1. fotootjevandaag schreef:

   Grappig he, ze bemoeit zich graag met wat ik maak 🙂

 5. Kelly schreef:

  hahah…de voetjes vergeten!! Al wel een heel goed inzicht! 🙂 Ik ben ook heel blij dat jij blogt. Geniet echt van je tekeningen!

 6. drawingsinspace schreef:

  Gefeliciflap! En ga zo door, vooral omdat je er zelf zo’n lol in hebt. Mooi om te lezen!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.