Het geluid van ochtend.

Geblaat van Shaun het schaap, gekraai van een haan, geritsel van crackers, zoemende vliegen, geknor van het kind. Het brommen van de koelkast, snurkjes uit de slaapkamer, getwetter van de familie mus, koeiengeloei, een zacht zuchtje wind, in de verte slaat een klok.Het zijn de geluiden van de ochtend hier in het dorp.

Het gestommel van de buurvrouw, tingelende trams, de ruizende airco van het ziekenhuis aan de overkant, het galmende geluid van ambulances. Een piepend autoalarm, in de wekker zingt een merel, het gepruttel van het koffiepotje op het vuur. De lach van Ieniemienie, de krakende vloer onder het stepje en de zachte zucht van het te vullen broodzakje. Het zijn de geluiden van een ochtend in de stad.

image

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.