Dag haventje. Geefmaand dag 5.

Het afgelopen jaar meerden wij ons bootje voor de zomer af in jachthaven de Blauwe Beugel, een vrolijk, kleinschalig en ietwat rommelige haven op de Westeinderplassen. Dit haventje wordt al jaren gerund door dezelfde familie. Uiterst vriendelijke mensen die je het gevoel geven blij te zijn  met de aanwezigheid van al hun gasten. Onlangs haalden wij ons bootje daar weer weg om naar de winterstalling te gaan en volgend jaar zullen wij er ook niet meer terug komen omdat het haventje dan dicht gaat. Na jaren hard werken hebben de eigenaren besloten hun stek te verkopen en op een ander plekje, wat kleinschaliger, verder te gaan. Als dank voor het fijne jaar in hun haven maakte ik vandaag een tekening van deze plek. Op de voorgrond de pont waarmee zij dag en nacht bezoekers over hebben gezet naar de vaste wal en op de achtergrond een stukje van de haven. Een dezer dagen vertrekt deze tekening per post naar hen toe, als klein aandenken aan hun fijne plek.

De blauwe beugel, tekening  met pen en aquarel.
De blauwe beugel, tekening met pen en aquarel.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.