Dromen over cirkelwerelden.

Het kan de vaste bezoekers van dit blog niet ontgaan zijn dat ik op het moment veel experimenteer met het tekenen van “cirkelwerelden”. Ronde tekeningen die elk op zich een inkijkje in een miniwereldje geven. Elke keer vind ik het een superfijne uitdaging om in een nog lege cirkel een nieuw wereldje te scheppen. En stiekem droom ik er nu van om ooit, als ik een hele stapel wereldjes heb gemaakt, deze te mogen tentoonstellen in een galerie (of  mijn eigen muur er mee te kunnen vullen, dat is natuurlijk ook al mooi). Tot die tijd stel ik ze op mijn eigen blogje lekker ook al tentoon. Voortaan kan een ieder die het leuk vind de groeiende collectie zien op deze pagina.

Deze nieuwe tekenliefde heb ik nu gecombineerd met een andere liefde, die van de papieren agenda’s. Al jaar en dag loop ik alle boekhandels af op zoek naar de ideale agenda. Voor het komende jaar kon ik deze echter niet vinden. Gelukkig lag de oplossing voor de hand, ik heb er nu gewoon eentje zelf gemaakt. (met als groot bijkomend voordeel dat deze agenda ook per direct te gebruiken is.)

Op elke weekpagina heb ik ruimte gemaakt voor een kleine cirkelwereld. (Cirkeltjes met een doorsnede van +- 5 cm) Het is de bedoeling dat in het loop van het jaar steeds meer van deze wereldjes worden gevuld. De tekening van deze week is de onderstaande rots geworden. Ik ben nu al benieuwd welk landschapje er volgende week in mijn agenda verschijnt.

 

agenda week 2
Rots. Weektekening voor mijn zelfgemaakte agenda. Op elke weekpagina is ruimte voor het maken van een kleine cirkelwereld tekening.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. IlonaH schreef:

    Oeh, ik hoop het echt voor je dat je een keer je mooie creaties mag delen in de vorm van een tentoonstelling!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.