Vrolijk Pasen!

Van alle feesten die er zijnIMG_0105 is Pasen misschien wel mijn lievelingsfeest. Overal vrolijke kleuren, de geur van de eerste verse grassprietjes, geen stress rondom cadeautjes en je mogen uitleven op het schilderen van de eitjes en het bakken van verse broodjes. Dat laatste is dan ook iets waar ik mij de afgelopen dagen aardig op heb uitgeleefd.

Eitjes veranderde in vogeltjes en de oven draaide overuren. Een Grieks paasbrood, kaascrackers, hartjes matzes en kleine strik en knoop broodjes werden uit de bloem getoverd. Hoe wonderlijk is het toch om een kom deeg langzaam te zien rijzen, een klein stukje magie op het keukenblad.

En terwijl de eerste zonnPaasestralen de kamer verwarmde dekten we de tafel met bloemen en kuikentjes. Natuurlijk bakten we een extra ei (aan cholesterol wordt vandaag niet gedacht) en luisterden we naar de muziek van Jesus Christ Superstar.

Het peutermeisje speurde de kamer af naar de verstopte eieren. Die, zoals zij geloofd, daar door de echte paashaas waren neergelegd. En dat alles voor de klok van negen uur.

Vrolijk Pasen!

5 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Petra de Haas schreef:

    Heeeeeeerlijk!! Zo warm en zo gezellig en hoe je het ook op schrijft! Vrolijk Pasen!!! XX

  2. Sylvia Kuijsten schreef:

    Jij ook een fijn Pasen! 🙂

  3. Els04 schreef:

    geweldig, nog een fijne dag!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.