De allerlaatste.

Afgelopen zondag was het dan toch zo ver. Na 5 jaar de aller, allerlaatste werkbespreking op de Nieuwe Akademie. Nog een keer samen kijken naar elkaars werk en zien hoe iedereen gegroeid is. Zelf kwam ik ooit met een klein mapje vol tekeningen van klederdracht, bootjes en dieren binnen. Nu hangt de muur propvol kleine, intieme werkjes, die elkaar uitdagen en samen nieuwe verhalen vertellen. Binnenkort mogen we nog een keer knallen, tijdens onze eindexpo, die ondanks corona gelukkig door mag gaan. Een gave kans, want wat leren we weer een hoop. Wat hang je op? Hoe hang je op? Hoe schrijf je een  artist statement? En wiens werk past naast elkaar? Allemaal nieuwe vragen om over na te mogen denken. 5 jaar Nieuwe Akademie, wat een geweldig proces!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anita Willems schreef:

  Mooi werk, Grietje!

 2. Peter Uphoff schreef:

  5 jaar hebben we aan de zijlijn mogen mee kijken hoe je deze ontwikkeling hebt doorgemaakt. Ondanks al je drukke werkzaamheden heb je deze opleiding volbracht. Wat een mooi werk hebben we langs zien komen.dat op zich is al een kunst en daarom vind ik dat je je terecht Kunstenaar mag noemen. We komen graag naar je eind expositie kijken. Een trotse vader!

 3. Ellen Frijters schreef:

  Hoi Grietje,
  Wat een prachtige site en ik ben verrast en onder de indruk van je werk en je verhalen.
  Veel succes en plezier met je eindexpositie vandaag!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.