De kleine fijne dingen

Dinsdagen zijn tegenwoordig pittige, confronterende en reuze vermoeiende dagen, zo ook deze dag. Hoe fijn zijn op zo’n dag juist die kleine dingen. Een lief sms-je van een vriendin, een warme kop thee bij schoonmamma, een klein meisje dat glimmend schoentjes uitzoekt (ik heb haar gelukkig kunnen weerhouden om de gouden schoentjes te kiezen), lekkere verwarmende risotto bij thuiskomst en leuke post op de tafel. Ik ontving een poster met een positieve tekst die ik via de Flow had gewonnen en een envelopje vol “geluk” van een onbekende die mij dit via het project Dream-Make-Share  had toegezonden. Het is zoals ze het zeggen, het zijn de kleine fijne dingen die het doen!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.