Juni

elvenboom

Een nieuwe maand en een nieuwe achtergrond van mijn blog. Laat de zon maar komen! Deze ochtend schijnt die grote gele bol in elk geval volop. En dat komt goed uit want straks gaan wij een wandelingetje maken op de Home Made Market. Eens kijken wat anderen zoal thuis freubelen. Gister had ik even geen zin in het schrijven van een blog maar besteede ik, na een drukke dag, mijn tijd eens aan het oefenen met knutselen aan foto’s. Vandaar ook de nieuwe achtergrond 🙂 En hieronder nog een paar bewerkingen van dezelfde foto van een wilg, het blijft leuk om te zien hoe je een foto steeds weer een ander sfeertje kunt geven.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.