Papieren zee

klein bretonse zeeAl vaker schreef ik op dit blog over Bretagne, de plek waar ik best altijd zou willen zijn. Helaas zit het er voorlopig echter helemaal niet in om daar naar toe te gaan, wie weet in 2015? Om toch een beetje weg te kunnen dromen bladerde ik door wat foto’s van de Bretonse zee. Woest, wild en kleurrijk. Met mijn potloodjes probeer ik nu dat gevoel op papier te vatten, zodat ik daar denkbeeldig toch even ben.

(Overigens teken ik elke dag vlijtig een vlaggetje van de dag. Inmiddels heb ik op dit blog hier een plekje gecreëerd voor al deze plaatjes, een stripverhaal van de alledaagsheid van het bestaan.)

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marion Driessen schreef:

    Je hebt de dynamiek mooi weten te vangen.

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.