De Dagboekkaarten-box

01jan

Ik schrijf elke dag aan mijzelf een kaartje. Op het kaartje zet ik steeds een fijn iets van die dag. Al deze kaarten stop ik in een doosje en zo heb ik na een jaar een doosje vol herinneringen. Ik word elke keer weer blij als ik door de kaarten die ik heb geschreven heen blader. Het schrijven van deze kaartjes inspireerde mij tot het maken van De Dagboekkaarten-box. Een fraai vormgegeven doosje met hierin 366 losse kaarten van 10x10cm. Voor elke dag 1. Elk kaartje in de doos is uniek en door mijzelf ontworpen. De datum is al voor gedrukt, schrijf jij er iets moois bij? Ter inspiratie zit er bij het doosje ook een klein boekje met vragen, tips en mooie gedachten die je op weg kunnen helpen bij het starten van je eigen kaarten dagboek. De Dagboekkaarten-box is zo ontworpen dat je op elk willekeurig moment van het jaar kunt instappen. Hieronder zijn de eerste 9 kaarten uit de box te zien. De prijs voor deze box + boekje is E50,- (Dit bedrag is de materiaal vergoeding, het is niet de bedoeling hier winst op te maken) en kun je bij mij bestellen door een mailtje te sturen naar: fotootjevandaag [apenstaartje] gmail.com

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Anita schreef:

    Hai fotootjevandaag,

    Wat een leuk en mooi idee. Ik schrijf iedere morgen op fb een positief bericht zodat ik mijn dag ook begin met positief denken. En ik kan bevestigen het werkt! Op bepaalde dagen iets minder (zoals vanmorgen :-)) maar het is een enorm goed middel om je eigen positieve gevoel naar voren te krijgen.

    Ik ga een box bij je bestellen! Vooral omdat ik ook fan ben van je tekeningen!

    Groetjes Anita

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.