Zomaar een dag

Vandaag hield ik letterlijk een dag-boek bij. Onlangs heb ik wat geëxperimenteerd met boekbinderslijm en in een van de kleine boekje die ik toen maakte, tekende ik vandaag gedurende de dag, de dag zelf. Een boekje-van-een-dag is het resultaat. Hierboven zien jullie de tekeningetjes die ik tussen alle bedrijven door snel tekende, met een klein zinnetje dat wat zegt over dat moment. Ik zag het maken als een training voor mezelf, een training om mijn aandacht weer te richten op het nu. Er zijn genoeg dagen die voorbij gaan met denken over dingen die al zijn geweest of wellicht nog komen gaan. Ik heb geprobeerd dat abstracte begrip nu te vangen in de korte schetsjes en daarmee weer even te genieten van de alledaagsheid van het huidige moment, van een vrolijke, huiselijke en zonnige dag. Mij beviel het goed en ik kan jullie allemaal aanraden het ook eens te doen, een boekje maken van zomaar een maandag.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. diana schreef:

    Wat een leuk idee een boekje van een dag,
    inderdaad soms genieten we niet genoeg van de dingen om ons heen !

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.